PROFINET – den førende industrielle Ethernet-standard

PROFINET er blevet den førende industrielle Ethernet-standard på markedet. Denne globalt etablerede og fremtidsorienteret teknologi understøttes af mange produktleverandører og sikrer dermed en langsigtet tilgængelighed og effektiv beskyttelse af investeringer.

Antallet af PROFINET-enheder i brug på markedet er steget overproportionalt siden starten: I 2018 er der installeret ca. 5,1 millioner enheder, hvilket giver et samlet antal installerede noder på 26 millioner.

Til alle Industrier og brancher
PROFINET anvender samme grundlæggende Ethernet-teknologi som kontorer og it-afdelinger. Men PROFINET’tets performance er blevet kraftigt forøget for at opfylde de langt skrappere krav, som industrielle applikationer stiller til et fremtidssikret kommunikationsnet.

Hvad enten det drejer sig om fabrikksautomation, procesautomation, eller drev (med eller uden Functional Safety), så bør PROFINET være det første valg over hele linjen. Det er den teknologi, der er standard i bilindustrien, og hvor der stilles ekstreme krav til funktionalitet og fleksibilitet.
Fordi PROFINET er udbredt til maskinbygning, gennemprøvet i fødevareindustrier, opfylder hastighedskrav i pakkelinjer og håndterer store datamængder i logistikanlæg, har denne industrielle netværksløsning fundet vej til alle anvendelsesområder i alle brancher.

Menu