Om os – PROFIBUS Danmark

PROFIBUS Danamark er en interesseforening for industrielle kommunikationsnetværk. Målsætningen er, at udbrede kendskabet til og viden om PROFIBUS og PROFINET samt IO-Link, og derved lette overgangen fra traditionelle løsninger til moderne teknikker til gavn for danske industrivirksomheder og maskinbyggere.

Foreningen er medlem af den internationale sammenslutning af nationale PROFIBUS organisationer, kaldet PI (PROFIBUS / PROFINET International). Medlemmer af foreningen er institutioner og en bred vifte af virksomheder af forskellig art, men med den fælles interesse, at deres produkter eller tjenesteydelser på en eller anden måde kan omfatte PROFIBUS- og/eller PROFINET-teknologi.

Foreningen har også til opgave at holde medlemmer orienteret om hvad der sker med PROFIBUS- og PROFINET-standarder og ditto produkter på kort og lang sigt. Som medlem har du også adgang til et internationalt netværk.

Foreningen og dens medlemmer arrangerer seminarer og tekniske kurser. Vi deltager med en fællesstand for medlemmerne på danske automationsmesser for yderligere at udbrede kendskabet til PROFIBUS / PROFINET. Dette er en meget populær aktivitet, fordi det giver foreningens medlemmer mulighed for at mødes med deres kunder og samarbejdspartnere på en særdeles omkostningseffektiv måde.

Vi ser det som en styrke og et mål om at være en organisation, hvor både fabrikanter, leverandører, systemintegratorer og installatører, rådgivende ingeniører og undervisningsinstitutioner kan mødes i en fælles interesse.

Som medlem har du også adgang til den internationale hjemmesides del eksklusivt for medlemmer, hvor du kan downloade værdifulde dokumenter i form af profiler, protokoller, manualer, brugervejledninger og diverse software tools.

Som medlem har du adgang til markedsføring af din virksomhed gennem hjemmesiden www.profibus.dk samt i et vist omfang på den internationale hjemmeside www.profibus.com.

Vores logoer er registrerede og er således foreningens ejendom. Som medlem har du tilladelse til at bruge logoerne i din egen markedsføring.

I centrum er der et stort antal produkter, der er forbundet i et netværk, og ekspertise på området er samlet på ét sted.
Viden i design, konfiguration og vedligeholdelse af industrielle kommunikation findes hos et netværk af mennesker med lang erfaring. De færdigheder, medlemmer, slutbrugere og leverandører er indehaver af, kan komme andre til gavn i form af besøg, kurser og ikke mindst gennem vores nyhedsbreve og hjemmeside www.profibus.dk .

Fra 2016 er IO-Link blevet en del af foreningen. Virksomheder, som kun vil udnytte IO-Link faciliteterne, kan blive medlem til reduceret pris.